Ochtendlijke ontmoeting 15

IMG_0418Vanmorgen fietste ik het schoolplein op en daar zie ik onze ‘schoolkat’ al zitten. Hij loopt heel vaak op het plein ook tijdens het speelkwartier. Kinderen knuffelen met hem. Ze kennen hem en weten dat hij van een buurtbewoner is. Hij probeert ook geregeld naar binnen te glippen in school. Het is al vaker gebeurd dat iemand de kat ’s morgens aantreft op zijn of haar stoel in de klas. Maar vanochtend vond de kat het zeker aangenaam genoeg op het plein, want hij dutte nog wat en keurde me geen blik waardig. IMG_0419

2 gedachtes over “Ochtendlijke ontmoeting 15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s