Droedelen

Ik wist niet dat het een naam had. Ik las dit artikel. In de klas is het zeker een handig hulpmiddel voor kinderen die moeite hebben met focussen op datgene wat er wordt uitgelegd.

Maar datzelfde geldt voor mijzelf. Door de tekeningen bij het artikel bedacht ik ineens dat mijn muziekmap van het koor vol staat met tekeningetjes. Droedels dus. De meeste mensen van mijn koor hebben de muziekstukken keurig in plastic mapjes. Ik maak steeds gewoon gaatjes in de kopie en stop het papier in de map. Dit heeft als voordeel dat ik meteen alles kan aantekenen wat de dirigente zegt, maar al bladerend door het boek zie ik overal kriebeltjes, tekeningetjes staan. Inderdaad tijdens de momenten dat er op een kooravond met andere stemgroepen geoefend wordt, zit ik te droedelen. Heerlijk ontspannend, half onbewust, want ondertussen luister ik heel goed wat er ingestudeerd wordt.droodles

3 gedachtes over “Droedelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s