Vergankelijkheid

Mijn zus had als thema voor haar afstudeeropdrachten ‘Vergankelijkheid’ gekozen. Iedere student bij de afdeling ‘Textiele werkvormen’ had de opdracht om een tapijt te maken. Mijn zus heeft,  met het thema in haar hoofd, ervoor gekozen om oude meubelstof en oude gehaakte spreitjes van mijn moeder te verwerken tot tapijt. Het lag uitgestald in een kloosterkamer, voorheen de verblijfsruimte van een pater. IMG_0523 IMG_0524 IMG_0527Ik vind het een mooi geheel geworden, dat een bepaalde sfeer van vroeger uitstraalt. Voor mij nog een keer versterkt, omdat ik me nog zowat van elk spreitje de plek in ons ouderlijk huis voor de geest kon halen waar die spreitjes lagen.

Dat alles is dus al vervlogen tijd……

3 gedachtes over “Vergankelijkheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s