Verwennerij

Nog drie dagen te werken, maar toch is gisteren al mijn afscheidsfeest gevierd. Op een school is het niet handig om zoiets helemaal aan het einde van het schooljaar te doen. Zodoende stapten mijn collega’s en ik gisteren in fluisterboten om een stukje te varen rondom Broek in Waterland. Het was ook een verkapt teamuitje.IMG_0591Ik keek om, nadat we waren weggevaren en dacht: ‘Hier werk ik dus, in dit prachtige Hollandse decor!’ (nog maar drie dagen)IMG_0593Met prosecco en chips werd het erg gezellig op het water.IMG_0603IMG_0619Uiteindelijk voeren we weer terug naar het mooie Broek.IMG_0620We meerden aan en de schippers moesten de boten even terugbrengen.IMG_0624Het Broekerhuis verwachtte ons… Maar zo laat heeft ons feestje niet geduurd hoor, er moest vandaag nog gewerkt worden.IMG_0622We begonnen met een heerlijke barbecue, want op het water hadden we inmiddels wel trek gekregen. Nadat ik was toegezongen met een prachtig lied en er gespeecht was, waar ik verlegen van werd, kreeg ik ook nog een mand vol cadeautjes en de prachtigste bloemen. Wat een verwennerij!!IMG_0635 IMG_0637Ik kan met pensioen en zal me dit feestje nog lang heugen!

8 gedachtes over “Verwennerij

  1. Helemaal met Wieneke eens. Ikzelf heb ook heel leuk afscheid genomen van mijn werk en daar kijk ik nog steeds met veel plezier op terug. Fijn dat jou dat ook ten deel is gevallen. Ga lekker genieten, het is heerlijk om met pensioen te zijn.

    Like

  2. Ja Jeanne, ’t is me wat… “Jeanne met pensioen, wat gaat ze nou toch doen?” In elk geval genieten van een mooie zomer en nog vele jaren doen waar je zin in hebt in goede gezondheid! XXX

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s