Verrassingsdag

Ik moest om 10 uur klaarstaan. Dat was alles wat er tegen me gezegd was door een paar oud-collega’s/vriendinnen. Ze wilden me een dag (tussen 10.00 en 15.00uur) vol verrassingen bezorgen ter gelegenheid van mijn naderende pensioen. Ik was alleen al met de geste erg ingenomen. Om 10 uur reed de ‘taxi’ voor. Ze brachten me naar Avenhorn, waar taart en koffie klaarstond. Toen reden we naar Hoorn. We liepen langs de Zuiderzeedijk naar het Oostereiland, waar het voormalig gevangeniscomplex staat.IMG_0572 Hierin is het museum van de 20ste eeuw gevestigd. Ik dacht dus eerst,dat we daar heen zouden gaan. Daar ben ik al eens geweest, dus was ik blij, toen bleek dat we na een rondleiding over het complex neerstreken in de Brasserie. Daar werd ik getrakteerd op een heerlijke lunch. Leuke locatie, (met mooi weer kun je ook lekker aan het water zitten) lekkere lunch en heerlijk gezelschap.IMG_0574

5 gedachtes over “Verrassingsdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s