Oude foto opgedoken

Er is een oude foto opgedoken, die ik nog nooit eerder gezien had. In de beginjaren van Pinkpop (vanaf 1970) ben ik daar herhaaldelijk geweest. Dat was toen nog in Geleen en was op fietsafstand voor ons. Ik heb er nooit foto’s van gehad, wist ook niet van bestaan af. Vroeger werd alles nog niet zo op de gevoelige plaat vastgelegd. Maar ik moet zeggen dat ik met deze vondst erg blij verrast ben. Links helemaal beneden zit mijn broer, dan de vriendin, nu vrouw van onze overbuurman, hier uit ons dorp in Noord Holland. In het midden onderaan de foto zitten mijn ega en ik. Het was in juni 1974, nog net voor ons trouwen. Ik woonde toen al een jaar in Noord Holland, maar heb blijkbaar vrienden uitgenodigd mee te gaan naar Pinkpop.

IMG_0655

Hoe kom ik nu aan die foto? De vrouw van onze overbuurman is mijn collega geworden, de afgelopen 3 jaar  op de school In Broek in Waterland. Zij heeft me toegesproken op mijn afscheid en gememoreerd aan de lange tijd dat wij elkaar al kennen. Zij kwam met die foto op de proppen. Hoe leuk toch?

3 gedachtes over “Oude foto opgedoken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s