Het dierbaarste cadeau

Ik ben erg verwend met cadeau’s. Drank, verzorgingsmiddelen, boeken, wandeltips, cadeaubonnen voor lunch en lekkers, maar het meest verrast was ik door deze tas.IMG_0654Het is een toevalstreffer. de geefster is niet op de hoogte van mijn ‘Ochtelijke ontmoetingen met de dames’ en hoe ik daarvan kan genieten. Sinds deze week moet ik weer hun pad kruisen. Het is zeker iets waar ik met veel plezier aan ga terugdenken: mijn fietsroute naar mijn werk.  Maar dat kan ik natuurlijk in mijn vrije tijd ook altijd opzoeken, maar dat zal toch anders zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s