Surprise!

Om de vakantie te vieren gingen manlief en ik uit eten in Amsterdam. Het was een mooie zomeravond dus wij wandelden eerst nog wat door de stad, richting de Plantagebuurt dit keer. Dat was een tijd geleden dat we in die hoek waren en daar zou ook wel ergens een eettentje zijn. Zo liepen we daar, totdat ik opeens mijn dochter met vriend zie zitten op een terrasje. Wat een toeval zeg! En nog heb ik niks door!! Blijkt mijn zoon en zijn vriend al te wachten op ons in restaurant ‘De Plantage’. Kreeg ik van hen allen een diner aangeboden om mijn pensioen te vieren, wat een feest! En wat een ‘surprise’! Met manlief in het complot was de actie helemaal geslaagd.IMG_0687Het werd een gezellige avond met heerlijk eten. Wat een prachtplek ook zo naast Artis met uitzicht op de vogelkooien met lepelaars.IMG_0689

6 gedachtes over “Surprise!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s