Nieuw leven

Vandaag deed ik de schooldeur definitief dicht. Ik ga met pensioen en na 43 jaar in het onderwijs bezig geweest te zijn, ga ik nu op zoek naar een andere invulling van mijn leven.IMG_0659Vanmorgen stond ik mijn brood te smeren en ik realiseerde me dat dit wel zo ongeveer het 8000ste lunchpakket is dat ik in mijn leven gemaakt heb om mee te nemen naar mijn werk. En dit pakketje was dus het laatste.IMG_0677Langzaam begint het door te dringen: weer een periode van mijn leven voorbij. Op naar de toekomst.

 

7 thoughts on “Nieuw leven

  1. Lees ik net in de Leeuwarder Courant dat er op een basisschool in Ouwsterhaule ” Trijegeaster Honk ” , 4 juffen met pensioen gaan.

    Like

  2. Je zegt het goed Jeanne: een fase in je leven afgesloten – op naar de toekomst! Ik verheug me al op onze wandeling en op al de plannen die je gaat ontvouwen! 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s