4 gedachtes over “Uithangbord 47 en 48

  1. GB lijkt me een walhalla voor uithangbordkijkers. Zelf ben ik er al 18 jaar niet meer geweest, dus langer dan ik internet heb. M’n eerste fietstocht over dat eiland ging langs de Engelse zuidkust tussen het Eiland White en Dover, door o.a. de plaatsen Bognor Regis, Littlehampton, Worthing, Brighton, Rye en Battle. Door dat omweggetje via Battle mistte ik Hastings. Wel heb ik in Arundel bij dat kasteel in een jeugdherberg overnacht. Neem nu dus aan dat dat kasteel aan de Arun ligt.

    Like

    1. Je hoeft hier geen moeite te doen om uithangborden te vinden. Meer dan 40 jaar geleden was ik ook in de jeugdherberg van Arundel, op de tandem! De liefde voor Engeland is gebleven.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s