Naar Littlehampton

IMG_0780Tegenwind met de zon opzij wandelden wij langs de kust naar Littlehampton. Het was een gevarieerd pad, uiteraard wel met de zee steeds aan ons linkerhand. Het eerste stuk is geasfalteerd, een soort boulevard. Later wordt het onverhard, soms gewoon grasland en af en toe liepen we door een woonwijk omdat het strand ‘private property’ is. Ja, sommige mensen hebben hun eigen strand. Dat is trouwens geen zand maar kiezelstrand. Gelukkig was er een pad naast gemaakt, want over die kiezels is niet te lopen, althans geen 14 kilometer. Ik was wel verbaasd dat er nog zoveel wil groeien tussen die kiezels.Worthing zomer 2016-001Wat kan de zee rustgevend zijn! IMG_0790Littlehampton  is de volgende grote badplaats aan de zuidkust vanaf Worthing. De ‘River Arun’ mondt daar uit in de zee. Dat levert een leuk haventje op.IMG_0797 Verder was deze badplaats heel anders van karakter dan Worthing; veel pretparkvertier langs de boulevard. Niet zo aan ons besteed. We namen de bus terug.

3 gedachtes over “Naar Littlehampton

  1. Ze zeggen niet voor niets dat onkruid niet vergaat. Als je ziet wat er hier nog tussen rails van het mijnspoor groeit… en dat is ook alleen maar steen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s