Woningruil

De laatste jaren maken we vaak gebruik van woningruil tijdens onze vakantie. Dit keer wonen we dus in een typisch Engels straatje in Worthing.IMG_0757Een typisch Engelse woonkamer, gezellig met open haard……..IMG_0731En een klein tuintje, waar je heerlijk kunt ontbijten in de ochtendzon, met uitzicht op de palmboom.

IMG_0758IMG_0772

 

 

 

 

 

Allemaal heel anders dan thuis. Je leeft even het leven van de mensen in Worthing, met de zee dichtbij. Dat is de charme van woningruil.

7 gedachtes over “Woningruil

  1. Met veel belangstelling de blogs gelezen. Heel vroeger toen ik nog kind was deden mijn ouders ook aan woningruil, maar dan in Nederland zelf. Het is ons toen heel goed bevallen en ik denk met heel veel plezier terug aan Haarlem. Mijn moeder is toen eerst wel een keer gaan kijken, maar dat lukt met het buitenland niet. Nog heel veel plezier.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s