Kind op visite

Onze dochter kwam voor een lang weekend over naar Engeland. We haalden haar op van het station. IMG_0805Thuis komen de kinderen ook langs, maar dan is het voor een paar uurtjes, even op bezoek. Nu woonden we weer even samen. Het voelt meteen weer heel vertrouwd. Maar het was ook een speciale ervaring om te zien hoe snel je weer in je oude rol vervalt, je ouderrol, maar ook je kindrol. Maar nu als volwassen mensen weet je en kun je ook benoemen wat er gebeurt. Je kunt elkaar daar op aanspreken of erover lachen; blijkbaar gaan de dingen in ons gezin zoals ze gaan. Kortom er werd heel wat gefilosofeerd over onszelf en over de wereld. Daar hadden we heerlijk de tijd voor. En waar kan dat beter dan in het zonnetje bij de pier.IMG_0808 IMG_0809

5 gedachtes over “Kind op visite

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s