Naar Shoreham

Onze dochter is niet zo’n geoefende wandelaar als wij, maar ze wilde graag wandelen langs zee. Na een bakje ‘ black coffee’ kwamen we langzaam op stoom. Het zonnetje scheen en samen met een licht zeebriesje was het ideaal wandelweer.IMG_0812Het is leuk om al wandelend te zien hoe het Engelse strandvertier eruit ziet. Je moet bedenken dat er overal alleen maar dikke kiezels liggen. Daardoor zie je hier en daar eens een paar mensen zitten of liggen aan zee, nooit zo massaal als in Nederland. De wandelroute had uiteraard wel steeds de zee aan ons rechterzijde, maar de drukke weg links werd vrij snel losgelaten. Al na 6 miles bereikten we Shoreham by Sea, een leuk plaatsje tegen Hove en Brighton aan.IMG_0818Nadat we goed waren uitgerust en wat hadden rondgekeken in het stadje namen we een dubbeldekker bus weer terug naar huis.

Een gedachte over “Naar Shoreham

  1. Ik vind dat een prima idee om te gaan wandelen en dan met de bus weer terug. Dan hoef je niet twee keer hetzelfde stuk af te leggen en je kunt twee keer zover lopen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s