Yellow

Vanuit Findon liepen we richting Arundel. Nog steeds over de ‘Monarch way’. Het was eens niet langs de kust maar een landelijker omgeving, meer boerenland, graanvelden en zo. Maar ook weer prachtig. De dag begon mooi met een zonnetje, maar we hadden het weerbericht gehoord en onze voorzorgsmaatregelen genomen. Die bleken ook nodig op de laatste kilometers. Het kasteel van Arundel bleef daardoor wat in nevelen gehuld. De dag was heel toevallig erg geel gekleurd op de foto’s.Worthing zomer 2016-009

3 gedachtes over “Yellow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s