Arundel

42 jaar geleden waren we er al eens op de tandem. We weten er nog maar weinig van, dus een tweede bezoek voelt niet eens als een hernieuwde kennismaking, maar is gewoon alsof we hier voor het eerst zijn. Ons oude  fotoboek laat een plaatje zien van twee verzopen katten met een tandem met een lekke band. We liepen naar de jeugdherberg. Ook nu kwamen we aan als twee verzopen katten. Voor ons hoort dus bij Arundel alleen maar regen.IMG_0949Maar gelukkig werd het droog, zodat we het stadje nog even konden bekijken. Het is door het kasteel erg toeristisch, ook het winkelaanbod.

IMG_0950 IMG_0951

9 gedachtes over “Arundel

  1. Ik reageerde al even eerder dat ik hier in 33 jaar geleden in dezelfde jeugdherberg lag. Volgens mij was deze burcht toen niet toegankelijk voor bezoek. Maar ik had daar destijds ook niet zoveel oog voor. Van de jeugdherberg zelf weet ik ook niets meer te herinneren. Zulke dingen vervagen schijnbaar. Ik weet nog wel dat er 2 Amerikanen waren die een kilometer of 10 eerder hun fietsen in elkaar hadden gereden. Ze fietsten naast elkaar. Toen het om een of andere reden link werd, week de rechter uit naar links en en linker naar rechts. Eentje was dus nog niet echt gewend aan het linksfietsen. 😉 Het spul was wel zo stuk dat hun vakantie voorbij was.

    Like

  2. Onze fietsvakantie eindigde toen ook met pech. Iets verderop in Winchester brak er een trapper af, omdat het veel te zwaar fietsen was daar in het heuvellandschap. De fietsenmaker had niet de goede maten van fietsonderdelen (inches),zodat wij onze tandem daar moesten achterlaten. Maar wij gingen toen liftend verder en hadden de meest avontuurlijke vakantie ooit.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s