’t Bassin

Gisteren zochten we al wat verkoeling in Maastricht. Het was toen al 28 graden. We vonden een plekje aan ’t Bassin. Dat is de haven van Maastricht. Een lekker terras met een windje van af het water. IMG_1517 Maar met een weersverwachting van wel 33 tot 35 graden gingen we vanochtend vroeg alweer op huis aan. Geen zin in die benauwende hitte in Limburg. We wilden wandelen, maar dat is niet te doen. Thuis is het beter, je vangt sneller wind en thuis kunnen we fietsen, wat ook een lekkere bezigheid is als het zo warm is.

2 gedachtes over “’t Bassin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s