Ochtendlijke ontmoeting 17

Ik zag vanochtend, dat het een prachtige zonsopgang was met mistflarden over de velden. Ik schoot meteen in de kleren en stapte op de fiets. Het was helaas toch iets te laat, want voordat ik bij de open weilanden aankwam, was de mist al weg. Voorheen toen ik naar mijn werk ging op de fiets was dat zo’n half uurtje eerder, dus de volgende keer moet ik toch vroeger opstaan. Toch heb ik genoten van het prachtige  begin van de dag. En ik had ook nog een Ochtendlijke ontmoeting.img_1818

Een gedachte over “Ochtendlijke ontmoeting 17

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s