Afscheid van de zomer

Deze week hadden we duidelijk met de weersomslag van zomer naar herfst te maken. We wandelden in het Purmerbos en stuitten daar op een pad waaraan allerlei roestige platen stonden waar letters uitgesneden waren. Dat bleken gedichten te zijn van schoolkinderen uit Purmerend. Het is een onderdeel van de Phoenixpad, las ik later. Dit gedicht vond ik wel erg toepasselijk voor de tijd van het jaar. img_2474

8 gedachtes over “Afscheid van de zomer

  1. Prachtig gedicht en het kunstwerk vind ik ook mooi. Dat is bijzonder want de meeste kunstwerken hebben vandaag de dag een bord met uitleg nodig. Dat je uitgerekend nu het Phoenixpad met deze tekst passeert. Treffender kan het niet.
    Groetjes Kakel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s