Dennis

dennishoofdDennis, de eigenaar van een dierenwinkel in Amsterdam- Noord was al mijn favoriet uit de documentaire serie ‘Schuldig’. Hij is zo ontzettend aimabel, misschien wel té goed voor deze wereld. Maar hij heeft zich bij mij onsterfelijk gemaakt in het programma  Pauw, waarin gesproken werd met meerdere personen uit ‘Schuldig’. Op de vraag van Jeroen Pauw of hij een relatie had, zei Dennis, dat hij wel eens iemand gehad heeft, maar het hield nooit stand, want: WAAROM WORDT DAAROM EN S(Z)US WORDT ZO!. Die uitspraak gaat bij mijn spreuken-verzameling!

(bron foto RTL)

4 gedachtes over “Dennis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s