The Red Turtle

Bijna anderhalf uur heb ik in een sprookjeswereld vertoefd. De tekenfilm voor volwassenen, die je meeneemt naar een onbewoond eiland is ontzettend mooi en knap gemaakt. Je leeft mee met de man die is aangespoeld op het eiland, je kent op een gegeven moment ook alle plekken daar. Je voelt en ziet wat er speelt, je kunt je verplaatsen in de gevoelens van de mensen, maar zonder dat er ook maar één woord gesproken wordt. De bij tijd en wijle meeslepende muziek maakt het sprookje af.

7 gedachtes over “The Red Turtle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s