Vierkant

Vandaag is het nat en grijs, maar gisteren was het koud en helder. Dat was het betere wandelweer. Wij liepen aan de overkant van het Noord-Hollands kanaal een vierkant. Eerst door het Ilperveld tot Den Ilp. Toen een klein stukje door het Twiske tot aan de spoorlijn en vanaf daar weer terug naar Purmerland. Door een weg omzoomt met wilgen liepen we weer naar het kanaal. Het pontje zette ons  af bij ons dorp. Leuk vierkant zo van ongeveer 10 kilometer.p1000399

9 gedachtes over “Vierkant

  1. Mooi toch, wij hebben ons vandaag gedeisd gehouden en naar alle glibberpartijen gekeken hier in de straat… Spekglad en dan in een helling wonen is echt hilarisch. Ik wil mensen in hun waarde laten, maar anders had ik echt leuke films kunnen maken vandaag. btw morgen staat Ilpendam in het nieuws…

    Like

  2. Het zal in de zomer zeker helemaal mooi zijn met een blauwe lucht en veel groen. Het staat nog steeds op mijn lijstje om daar eens een mooie tocht te gaan lopen tussen al die slootjes.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s