Paradiso

Eindelijk zijn we ingeloot en konden we meedoen met de Korendagen in Paradiso. Wij hebben dus vanavond in Paradiso opgetreden. Wie kan dat nu zeggen! In de enige echte poptempel. O.a. de Rolling Stones gingen ons voor! Gezien de bedrijvigheid van op- en afgaande koren uit heel het land op twee podia tegelijk zijn er na gisteren en vandaag heel wat mensen die dat ook hebben mogen meemaken. Een mooie ervaring!img_3551 Tweederde van alle deelnemende koren is wel pop- of musicalkoor. Wij zingen een lichtklassiek repertoire en zingen veel a capella. Daarmee waren we vanavond een beetje een vreemde eend in de bijt. Maar alles kan en elke variëteit maakt het totaal alleen maar leuker. Wij hebben lekker gezongen. Wat we ook al bij veel andere koren zagen: zingen is een ontzettend leuke bezigheid! paradiso-15-01-2017Een fotocollage van enkele andere koren, die optraden in de grote zaal. Wij waren ingedeeld in de kleine zaal. Ja, je kan niet alles hebben. In dit knusse zaaltje moesten wij wat opgepropt op het podium staan, maar dat kon de pret niet drukken. paradiso-15-01-2018 Er was weinig licht, zodat het moeilijk was om te fotograferen. Temeer als je zomaar een toestel in je handen krijgt met het verzoek om even foto’s te maken. Wim bedankt!

7 gedachtes over “Paradiso

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s