Rijks en ijs

p1000605In het Rijksmuseum liepen we dit keer eens de zalen door met kunst uit de periode 1600-1700. Het museum heeft zoveel te bieden, dat we maar eens vaker heengaan en dan een klein stukje bekijken. Mijn oog viel op twee schilderijen van Avercamp. Wat een schaatspret was er vroeger ook al. Wat zou ik het toch leuk vinden om nog eens een goede schaatswinter te krijgen. Of ikzelf de ijzers dan ga onderbinden weet ik nog niet, maar alleen al kijken naar het ‘ijsvermaak’ van anderen vind ik prachtig. p1000604

9 gedachtes over “Rijks en ijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s