Zondagzon

Uitgelezen weertje om even de benen te strekken. Ik had gedacht dat het veel kouder zou zijn, maar er was bijna geen wind en de warmte van de zon kon je al een beetje voelen. Heerlijk. img_3545De ganzen zaten heerlijk in de weilanden in de Purmerpolder. Als je daar langs loopt lijkt het net of ze met elkaar aan het kletsen zijn en hier en daar wordt er ook een ruzieachtige toon aangeslagen. Opeens werd de rust verstoord en vlogen ze weg. img_3547Wij klommen de klucht weer op om aan de andere kant van de dijk ons dorp weer binnen te wandelen.img_3546

10 gedachtes over “Zondagzon

  1. Door griep geveld zit ik helaas even binnen. Hier is het nog wat glad en als ik dan plotseling heel erg moet hoesten raak ik de controle over mijn hond wat kwijt. Maar als het morgen maar even kan wil ik die zon weer gaan voelen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s