Trekvogelpad: Vorden – Ruurlo

p1000709Tot onze verrassing lag er in de Achterhoek sneeuw. Wij hadden in de ochtend thuis ook wel een witte wereld, maar dat was van de rijp. Nee hier lag nog echt sneeuw. Gelukkig niet meer op de meeste wandelpaden, zodat het geen extra verzwaring van het wandelen was. Maar we konden wel genieten van het witte landschap. De wandeletappe is eigenlijk één vrij rechte streep door het land. Dat komt omdat de Bekmansdijk nog een herinnering is aan de ontginning van het hoogveen. We stelden ons in op een saaie etappe, maar misschien wel door de sneeuw was het dat in het geheel niet. p1000727Het gebied is bekend van de acht kastelen fietsroute. Vandaag hebben we er drie van de acht gezien: Kasteel Vordenp1000717 Heel in de verte lag Huize Onsteinp1000720 Vlak bij het eindpunt van vandaag zagen we Huize Ruurlop1000742 Het was een zalige wandeling in de zon en in de sneeuw. Als je dan ook nog een goede lunchplek vindt kan de dag niet meer stuk!p1000729

8 gedachtes over “Trekvogelpad: Vorden – Ruurlo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s