Hollandse plaatjes

Omdat ik zie dat er regelmatig views uit Amerika zijn en ik vermoed dat het de Amerikaanse familie van mijn man is, maak ik dit blog met een verzameling Hollandse landschapsfoto’s. Zij houden erg van Holland en kunnen het ook lezen. De foto’s zijn tijdens onze wandelingen in eigen omgeving gemaakt. Van Monnickendam,  Zuiderwoude, Ilpendam, Zaandam en de Schermer. Ik hoop op een reactie!hollandse-plaatjes-001

5 gedachtes over “Hollandse plaatjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s