Het heeft vleugels en het tikt…………….

Nee geen specht, maar een stel pimpelmeesjes, die ons nestkastje verbouwen tot het voor hen naar wens is. Ze hakken in het vlieggat dat het een lust is. Ik las ergens dat het ‘madelen’ heet. Ze maken dat gat groter, ook om hun territorium aan te geven. Het gebeurt vaker dat er dan later koolmeesjes de woning betrekken. Die hebben een groter gat nodig. Ik begin mijn dag met het begluren van de pimpelmezen. Het huisje zit vlak bij ons raam. Ik zit op de bank met mijn fototoestel in de aanslag. Zo leuk om te doen!p1000889Ik heb ondertussen al heel wat foto’s gemaakt. Kan niet stoppen!thuis-dec-2016

13 gedachtes over “Het heeft vleugels en het tikt…………….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s