K(n)oppen in de zon

Iedereen probeert te genieten van de eerste zonnestralen. Uit de wind in de zon voel je hoe weldadig zonnewarmte kan zijn. Nog niet te heet, maar net goed zo. De koppen van de narcissen zie je gewoon omhoog komen.p1000958 Ik vermaakte me buiten met het uitproberen van mijn nieuwe macrolens. Het resultaat is nog niet helemaal naar wens, maar het ermee bezig zijn is al zo leuk. Heerlijk dat je al doende ook alweer zonne-vitamines tot je kunt nemen.p1000971

10 gedachtes over “K(n)oppen in de zon

  1. de focus ligt nog iets te ver naar achteren, wellicht een tip. Als je een digitale camera hebt kun je het scherpstellen vereenvoudigen door na het scherpstellen in te zoomen voor je afdrukt. Dat heeft geen effect op het handmatig scherpstellen

    Geliked door 1 persoon

    1. Ja ik ga verder, al beheers ik nog lang niet de basis. Voor mij werkt het,(denk ik) dat ik via de nieuwe opdrachten ook de basistechnieken oefen. Ik heb een stok achter de deur nodig, maar ik heb er al zin in!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s