Voorjaarsvakantie

De afgelopen week was het hier voor de schoolkinderen (krokus) vakantie. In het begin van de week was het nog wel aangenaam buiten. Wij werden op een gegeven moment zelfs verrast door een klein concertje van twee buurtkinderen. Ze zongen heel zuiver een lied dat werd afgewisseld door vioolklanken. Het klonk zo mooi en die meiden deden het zo serieus, vol overgave.p1000974

Helaas hebben ze zich het overgrote deel van de week binnen moeten vermaken. Niet dat dat niet heel knus en gezellig kan zijn, maar kinderen hebben op een gegeven moment de buitenlucht wel nodig, net als iedereen, die gezond wil blijven. Vandaag was het heerlijk zonnig, maar wel guur. Hopelijk is iedereen naar buiten getrokken, maar hier in de straat zie ik het niet, zo stil! Nog op vakantie misschien?

12 gedachtes over “Voorjaarsvakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s