De overkant

Na een paar dagen wat kwakkelen met de gezondheid moest er vandaag maar weer eens iets aan de conditie worden gedaan. De wind was fris maar het was helder en droog met zelfs af en toe de zon. Wat wil een mens nog meer. We wandelden ons rondje via Zuiderwoude en Uitdam. Je loopt tijdens deze route naar de IJsselmeerdijk. Daarbovenop zijn de vergezichten altijd verrassend. Vandaag met de zon erbij en weer eens blauw aan de lucht kan ik er zo van al die kleuren genieten. Voldendam zie je aan de overkant. p1010089Verderop langs de dijk ontneemt het nieuwe vakantiepark het zicht op Marken, helaas. De windturbines zullen altijd wel blikvangers blijven. Heeft ook een bepaalde schoonheid en het is tenslotte noodzakelijk. p1010092Door het heldere weer valt me op dat Almere zo dichtbij ligt. Het gedeelte IJsselmeer heet hier Markermeer. Ik bedacht opeens dat daar aan de overkant, mijn beide kinderen werken. Mijn zoon is er al heel wat jaren werkzaam, maar mijn dochter is vandaag met een nieuwe baan begonnen. Ze zitten beiden in een totaal andere sector, maar hun werkplekken zitten hemelsbreed maar 500 meter bij elkaar vandaan. En dan blijkt nu de overkant ook nog zo dichtbij. De hele familie bijna op een kluitje.p1010090

2 gedachtes over “De overkant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s