Fietsseizoen geopend

Vanmorgen vroeg kreeg ik al zo’n vermoeden door de geluiden die ik opving vanuit mijn bed. En inderdaad moest ik even later constateren, dat het fietsseizoen weer geopend is. Hele hordes in geel of blauw tenue zoefden door ons smalle straatje. Al fietsend hebben ze elkaar veel te vertellen en dat schijnt schreeuwend te moeten. Mijn camera kreeg ik niet op tijd in stelling om die grote groepen vast te leggen. Maar vanmiddag op mijn wandeling zag ik nog genoeg mensen die hun fiets weer uit de schuur gehaald hebben. Helaas liet de zon wel verstek gaan, maar evengoed voel je de lente in de lucht. En op TV was alweer Parijs- Nice te zien!

9 gedachtes over “Fietsseizoen geopend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s