Fotocursusdag

Als vervolg op de digitale fotocursus die ik vanaf augustus gevolgd heb, gingen we met een groepje de opgedane kennis opfrissen in de Amsterdamse Jordaan. Met al onze vragen konden we terecht bij Petra, maar ook bij elkaar.  Werken met het fototoestel op de M, A of S stand. Belichting, portretfotografie mét en zonder bij flitsen.  Beweging  in beeld brengen en fotograferen over een thema. Het was een inspirerende en gezellige dag. De best gelukte foto’s per onderwerp plaats ik hier.  Licht en schaduw in evenwicht

 

 

 

 

 

Portret fotografie zonder en mét bij flitsen in volle zon. Beweging in beeld brengen door mee te bewegen.  Binnen fotografie ook weer mét en zonder flits.5 foto’s maken met typisch Amsterdams thema in de Westerstraat.Dat alles vond plaats al wandelend rondom de Westertoren. De boel is weer opgefrist en ik heb veel geleerd. Erg leuk om te doen.

10 thoughts on “Fotocursusdag

  1. Lijkt me ook erg leuk zo’n dag. Misschien moet ik ook eens op zoek naar een clubje…. al ben ik totaal geen clubjesmens :-/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s