Brocante

In de grote kerk van Monnickendam was de jaarlijkse brocante markt. Het rustige mooie weer zorgde ervoor dat ik zin kreeg in een fietstocht en zo had ik meteen een doel. In de kerk staan de kramen rondom opgesteld. De standhouders hadden hun stalletjes mooi aangekleed. Het was een lust voor het oog om daar rond te lopen en te kijken naar die mooie oude dingen. Eigenlijk wilde ik het bij kijken houden, maar ik kwam thuis met een gevulde tas. Een mooie schaal, die goed in mijn keuken kleurt voor maar €3,50 kon ik niet laten staan en alvast een leesvoorraad voor de vakantie.

10 gedachtes over “Brocante

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s