Ruilen

Het vakantieseizoen staat voor de deur. Voor ons wordt die periode dit jaar breder getrokken dan alleen de schoolvakanties. Maar wij zijn rustige vakantievierders. We hebben niet zoveel nodig en gaan ook niet heel ver op vakantie. Eigenlijk hebben we nu het hele jaar vakantie als je niet meer werkt. Ergens voelt dat ook zo, maar toch blijft de behoefte om eens in een andere omgeving te zijn, te proeven aan allemaal nieuwe indrukken, aanwezig. Dus gaan we dit jaar twee keer ruilen van woningen, de ene keer gaan we naar Duitslanden de andere keer naar België. Je gaat er meer over horen binnenkort!

7 gedachtes over “Ruilen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s