Voor de clubkas

Vanmorgen zat ik al om half 10 op de fiets. Samen met een aantal koorleden gingen we een rondje van ongeveer 35 kilometer fietsen. Onderweg haalden we wat stempels op en bij inlevering hadden we ieder €25 verdiend voor ons koor. Het was goed fietsweer, samen met gezellige fietsmaten en met hier en daar even opsteken onderweg hadden we dat geld snel verdiend. Zo’n koor kost meer dan je denkt, dus wij zijn blij dat de Rabobank de mogelijkheid creëert om de clubkas te spekken op een andere manier dan de inleg van onze eigen contributie . We waren niet de enige vereniging, die gebruik maakte van het aanbod van de bank. Het fietsrondje ging eerst naar Purmerend, van daaruit langs de Purmerringvaart naar Edam en via Volendam en de befaamde ijssalon aan de dijk, ging het door Katwoude weer op huis aan.

5 gedachtes over “Voor de clubkas

  1. Dag Jeanne, kun jij me uitleggen wat onderstaande toevoegingen bij jouw naam betekenen? Je staat aldus steeds op mijn blog…Jeanne van Sjannesblog en 𝕥𝕙𝕖𝕠 𝕙𝕖𝕣𝕓𝕠𝕥𝕤 👋 𝕥𝕙𝕖 𝕧𝕠𝕚𝕔𝕖 🗣 💌 𝕠𝕗 𝕥𝕚𝕖𝕟𝕖𝕟 🇧🇪 😍💋 hebben je bericht PIET SPEE geliket

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s