Juni-drukte

In de maand juni wordt er zo ontzettend veel georganiseerd. Je hoeft je geen weekend te vervelen. Als je ervan houdt kun je sportief bezig zijn, maar ook cultureel, open-tuindagen, kunstroutes, festivals, het kan niet op. Vandaag alleen al is er hier in het dorp een overvol programma. Door het dorp heen krioelt het van de uitstallingen bij mensen op het  erf. Het is de jaarlijkse Garage-sale. Daar tussendoor zijn de voorbereidingen in volle gang om in ons park alles in gereedheid te brengen voor het Parkconcert. Dus was ik vanmiddag in het park te vinden, waar een heerlijk concert voor jong en oud uitgevoerd werd door onze fanfare. Hun programma werd aangevuld met diverse gasten. Zo liet het Groot Opleidingsorkest staaltjes van zijn / haar kunne horen. Echt hele jonge kinderen nog, die al heel goed meebliezen. Leuk om te zien. Verder hadden ze een soliste als gast en de Greater Greenwood Community Band uit de USA. Zij lieten degelijke fanfareklanken horen met wel heel geijkte nummers. Maar leuk voor de variatie, want onze fanfare is meer georiënteerd op filmmuziek. Kortom, er was weer genoeg reuring in het dorp, voor elk wat wils.

7 gedachtes over “Juni-drukte

  1. Hier is er ook ’s zomers in alle dorpen wel iets te doen, die toeristen moeten toch ook een beetje vermaakt worden en er zal ook nog wel wat aan verdiend worden hier en daar.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s