Op de koffie

Het gebeurt niet elke dag, dat ik op bezoek ga in een meisjesschool. In de letterlijke betekenis zullen meisjesscholen wel niet meer bestaan in Nederland. Dus kan deze meisjesschool alleen maar het woonhuis zijn van medeblogster Thérèse en haar man. We gingen een ets kopen, maar bleven onder het genot van een kopje koffie gezellig plakken. In Thérèse’s atelier in één van de vroegere klaslokalen hebben we nog veel meer etsen en ander werk bewonderd. Thérèse weet dieren, maar ook mensen echt treffend op papier te krijgen. En dan nog wel op een etsplaat!  Ze is bezig met een serie etsen van dieren uit Artis. Zo mooi!  Ik heb geen foto’s gemaakt, maar kan wel de gekochte ets laten zien, die Thérèse ‘Boeli laptopt’ heeft genoemd. Ze heeft het typische kattengedrag van haar kat Boeli (lekker lopen en gaan zitten, precies bovenop iets, dat je wil lezen of zien) zo prachtig weergegeven. En dan die staart zo subtiel weerspiegelt in de laptop, prachtig! We hadden een genoeglijke middag en ik ben heel blij met de ets!

7 gedachtes over “Op de koffie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s