Proud

Ik was nog nooit bij de Canal Pride geweest, maar als je schoonzoon meevaart op één van de boten, moet je toch even gaan kijken. En ik heb genoten! Genoten van de gemoedelijke sfeer, die er hing, het fijne publiek, de blije trotse mensen op de boten. Ja, ze mogen er zijn en helemaal vandaag! Ik ben trots op mijn schoonzoon, die blijkt prachtig te kunnen dansen, trots op Amsterdam, dat de geweldige entourage levert voor dit festijn. Wat een prachtig feest!!

8 gedachtes over “Proud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s