Tegenstelling: bijna – helemaal

Deze week is de opdracht van de fototegenstelling: bijna – helemaal.

Ik moest meteen aan deze foto denken, die ik maakte op deze wandeling. Twee schilders zaten idyllisch in de schaduw van een boom en maakten een aquarel van het prachtige glooiende Limburgse landschap. Ik probeerde het tafereel snel vast te leggen. En waarom ik nou aan deze foto dacht bij deze tegenstelling mogen jullie zelf bedenken.

Aan de reacties zie ik dat ik te vaag ben gebleven. Ik vond dat vage bij de opdracht passen, maar ik zal het verduidelijken. De foto riep bij mij op: bijna een schilderij + schilders die bijna een van Gogh zijn. Maar er is misschien nog meer uit de foto te halen.

 Meer tegenstellingen over dit thema vind je hier.

8 gedachtes over “Tegenstelling: bijna – helemaal

  1. Sorry voor mijn late reactie Sjanne, ik heb het erg druk en helaas ontschiet me zo het eea her en der …

    Je toelichting is fijn, al had ik die niet nodig… welllicht omdat ik met andere ogen kijk.. hoe dan ook, ik vind je bijdrage prachtig, dank je wel .

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s