Marskramerpad: Woubrugge – Leiden

Helaas sliepen we de laatste nacht slecht vanwege muggen en de warmte. Maar om kwart over 9 waren we voor de derde opeenvolgende dag ‘on the road again’. Weliswaar worden de spieren elke dag wat stijver, maar een flinke looppas doet snel wonderen. Over een prachtig pad volgden we de oevers van de Wijde Aa en Kromme Does. We hadden nog een laatste blik op de Plaspolder. Over een groene dijk van deze etappe zagen we schaapherders in de weer om hun vee op het land te krijgen, een heel gedoe.. En daar was dan Hoogmade. De contouren van de grote stad kwamen snel dichterbij en voor we het wisten liepen we in het verstedelijkt gebied van Leiderdorp met de watertoren als blikvanger. Wat een leuk dorp om te wonen! Langs de kade van de Oude Rijn ging het richting Leiden. Na 19,5 kilometer smaakte het drankje op en gezellig terras in Leiden ons heel goed! De driedaagse wandeltocht, tevens kennismaking met het Marskramerpad zit erop. Het smaakt naar meer!

6 gedachtes over “Marskramerpad: Woubrugge – Leiden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s