Uithangbord 62

Als we een overnachting doen, tijdens onze wandelingen, doen we dat meestal bij adressen die zijn aangesloten bij ‘Vrienden op de fiets’. Je hebt dan een vrij goedkope slaapplek met ontbijt. Het is meestal bij particulieren, die ruimte over hebben. Er is een grote diversiteit aan adressen, de een is kwalitatief veel beter dan de ander, maar als je niet al te duur uit wilt zijn, neem je dat op de koop toe. Deze keer hadden we de eerste overnachting een kamer met dakterras boven een schuur en de tweede nacht sliepen we in een tuinhuis. Vooral het eerste adres was zoveel meer dan alleen een kamer. We voelden ons de koning te rijk met het balkon, maar we mochten ook gebruik maken van de tuin aan het water. We konden daar zwemmen als we wilden. We troffen het ook dat het een prachtige avond was, waardoor we alle vogelgeluiden vanaf het meer als achtergrondmuziek meekregen. Een heerlijke plek!

9 gedachtes over “Uithangbord 62

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s