Over de rand 23

We dachten een rustige wandeling te maken en liepen naar de brug aan het einde van ons dorp. Aan de ene kant vlogen de fietsers van de Dam tot Dam fietstocht ons voorbij. Aan de andere (water) kant zagen we roeiers en over de dijk nog meer wandelaars. Het was niet bepaald een rustige wandeling. Er hing iets speciaals in de lucht, want we hoorden ook nog jazz muziek. Waar kwam dat nou toch vandaan? Op de brug kregen we antwoord toen we over de rand keken. en over de andere rand……. Het bleek dat de roeivereniging van Purmerend een jubileumtocht maakte en dat feestelijk opluisterde. Het geluid klonk nog ver na over het land en maakte alles meteen feestelijk!

4 gedachtes over “Over de rand 23

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s