Hond op de foto

Voor de fotografie-cursus, die ik volg moet ik een dier of een kind op de foto zetten. Uiteraard moet die foto aan van alles voldoen, waar ik jullie niet mee lastig val. Voordat je zo’n foto kunt maken moet je wel een model hebben. Aangezien ik geen huisdier en geen kleinkind tot mijn beschikking heb, is dat nog wel een probleem. Nu wandelde ik over de dijk en haalde een dorpsgenote in, die haar hond uitliet. We raakten aan de praat en ik mocht haar dier op de foto zetten. Dat liet ik me geen twee keer zeggen, hoewel ik er niet goed op voorbereid was, want de precieze instellingen van mijn fototoestel en andere voorwaarden wist ik nog niet uit mijn hoofd. Maar ik dacht maar zo: oefening baart kunst. Dit is Bobbie, 14 jaar oud, een vrij rustig model, gelukkig.

7 gedachtes over “Hond op de foto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s