43 jarig jubileum

Onze trouwdag was anderhalve week geleden. Door allerlei omstandigheden verplaatsten we het vieren van ons 43 jarig huwelijksjubileum naar gisteren. 43 is geen mooi getal zoals 40 of 45, maar het is natuurlijk wel weer een jaar erbij. Dit laatste klinkt misschien wat zwaar, alsof we ons erdoor heen moeten slepen, maar zo is het niet. We zijn nog steeds heel blij met elkaar, hoewel het soms hard werken is. Het gaat niet altijd vanzelf, als je het geen ingedutte boel wil laten worden. Dus ook van belang om er weer even bij stil te staan, dat het ons gegund is om al zolang samen gelukkig te zijn. Dat deden we gezellig met onze kinderen. Na een aperitiefje thuis, gingen we naar Purmerend uit eten. Het werd een gezellige avond. Wij genoten weer erg van het samenzijn met elkaar.

Bron: tekening van Peter van Straaten uit de bundel: ‘Hoezo oud?’ (confronterend of realistisch cadeau van onze kinderen?)

15 gedachtes over “43 jarig jubileum

 1. Van harte Jeanne. Ja, het gaat zeker niet van zelf, je moet energie blijven stoppen in je relatie, in iedere relatie eigenlijk. Leuk dat jullie samen met de kinderen dit gevierd hebben, dat zijn altijd zulke leuke momenten.

  Liked by 1 persoon

 2. Gefeliciteerd Jeanne met deze dag en heel veel mooie en gelukkige dagen, weken, maanden, jaren erbij gewenst, samen met je man en kinderen!
  Je verwoordt het goed en mooi.
  Nooit denken dat liefde “zomaar” is maar altijd de waarde ervan blijven koesteren!

  Liked by 1 persoon

 3. Nog van harte gefeliciteerd en ik sluit me er helemaal bij aan dat het soms best wel hard werken is. het gaat inderdaad niet altijd van zelf. Bovendien veranderen wij als mens. We zijn niet meer hetzelfde als veertig jaar geleden. Partner niet en jezelf ook niet, zo gek is het dan niet dat niet altijd nog alles klopt. Maar het lange samenzijn vergoedt soms ook veel, de vele herinneringen die je samen hebt, het vertrouwde van het samenzijn etc. .

  Liked by 1 persoon

 4. Van harte. Altijd goed met de familie hierbij stil te staan. 💐🍾Het is helaas niet zo vanzelfsprekend meer in deze tijd. De vele herinneringen die je samen hebt zijn dubbel waardevol. Daarom dubbel van harte.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s