Tegenstelling: zwart – wit

Tijdens onze fietstochten en wandelingen, die we maakten in Noord-Duitsland, afgelopen voorjaar, viel het ons op, dat er zowat in elk dorpje wel een openbare plek is waar je beschut kunt zitten, om even uit te rusten of wat te nuttigen. Als de natuur nog fris is, zijn zulke voorzieningen echt een cadeautje. Zo ook dit huisje. Voor de dorpsjeugd zal het wel een hangplek zijn en voor ouderen een praethuis.  Wat ons daar in het oog sprong was het zwart-witte ding op tafel. Het was gewoon een zelfgemaakte reclame, maar wel een hele goeie. Deze laatste foto geldt als mijn deelname aan de foto-uitdaging, de tegenstelling ZWART – WIT van deze week bij Melody.

12 gedachtes over “Tegenstelling: zwart – wit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s