Kozakkenkoor

Heel onverwacht kreeg ik een verzoek om met enkele koorvrienden mee te gaan naar een optreden van een Russisch Kozakkenkoor. Het vroeg even wat aanpassingen aan de plannen en daar zat ik dan opeens in het theater. Ik ben altijd in voor verrassingen en van deze impulsieve actie heb ik ook geen spijt. Prachtige authentiek Russische liederen werden ten gehore gebracht, deels a capella en deels begeleid door balalaika’s en accordeon. Het filmpje is al van wat jaren geleden, maar ik zie nog wel dezelfde gezichten en het repertoire was ook anders. Het is even voor het idee.

 

8 gedachtes over “Kozakkenkoor

  1. Leuk zo’n onverwachte muzikale avond!
    Het is vast geen muziek die je iedere avond moet horen maar om een keertje bij zo’n optreden aanwezig te kunnen zijn is volgens mij echt genieten! Zingen kunnen die mannen echt wel!
    (niet doorvertellen hoor, ik geniet ook altijd van het Russische volkslied!)

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s