Een glossy

Welk dorp heeft dat nou, een eigen glossy. Wat een leuke verassing was het, toen het blad gisteren op de deurmat viel.

Informatie en weetjes over bekende en onbekende dorpsgenoten. Prachtige foto’s ondersteunden het geheel. Het zag er erg professioneel uit. Prachtige nachtfotografie, die niet echt tot zijn recht komt met deze foto ervan. Binnenkort zal ik mezelf eens gaan wagen aan het fotograferen van ons dorp in de nacht. 

Een stijlvolle serie over creatieve tachtigplussers, prachtig uitgevoerd in zwart-wit.

En hoe leuk is het, dat je bladerend door zo’n glossy bij je buren binnen kunt kijken. Wij kennen hun huis heel goed en hebben helemaal gevolgd, hoe zij in de loop der jaren hun monumentale pand op een prachtige manier hebben opgebouwd en onderhouden.

Ik vond ons dorpje al leuk, maar zo’n glossy geeft er nog wel even een bust aan. Ik ben benieuwd of deze eerste uitgave een vervolg kan krijgen. Het is gefinancierd met hulp van adverteerders. Of dat nog een keer gaat lukken op deze manier (gratis verstrekt!) is de vraag. Ik hoop het wel!

13 gedachtes over “Een glossy

  1. Heel leuk, maar hoe lang hou je dat vol. Op een goed moment is iedereen aan het woord geweest, toch? Zijn de buren in de pastorie van de Lutherse kerk gaan wonen. gezien de zwaan in de nok en het kerkgebouw ernaast?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s