Voor de sneeuw uit

Gisteren niet buiten geweest en dat maakte vandaag de drang om naar buiten te gaan des te groter. Met de weerberichten in het achterhoofd, dat er nog meer sneeuw zou komen, profiteerden we van de uren, dat het nog droog was. Er stond een gure wind en de dreigende sneeuwluchten zag je al hangen. Maar dat leverde een speciaal soort licht op. Wat ziet de wereld er toch anders uit met zo’n witte deken. Het was genieten. Inmiddels sneeuwt het weer. Ben benieuwd hoe dik het pak gaat worden!

10 gedachtes over “Voor de sneeuw uit

  1. Bij ons bleef het voornamelijk genieten van de dreigende luchten. Je hebt gelijk die hebben een bepaald soort licht. Ik vind die sfeer ook heel mooi. helaas hebben wij niet zoveel sneeuw gehad, Het is hier amper wit geweest.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s