Winters gezellig

Inmiddels zijn de gordijnen gesloten, maar een groot gedeelte van de dag was dit de aanblik naar buiten.De sneeuw nodigde de buurkinderen uit om lekker buiten te gaan spelen, maar wij zijn de deur niet uit geweest.

We hebben zelfs amper naar buiten gekeken, waardoor we vanavond pas zagen dat er best een pak sneeuw ligt. Wij hadden het de hele dag te druk met het opsnorren van mijn voorvaderen. Vannacht was het half 2 en vandaag ging het speurwerk de hele dag door. Daar was het net zo’n dag voor en het is gewoon verslavend.

8 gedachtes over “Winters gezellig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s